ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

زلنسکی:اوکراین برای ضد حمله به روسیه نیرو و مهمات ندارد

زلنسکی:اوکراین برای ضد حمله به روسیه نیرو و مهمات ندارد رئیس‌جمهور اوکراین که به آلمان سفر کرده است اعتراف کرد کی‌یف برای حمله به روسیه نه نیرو دارد و نه مهمات کافی.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین امروز (یکشنبه) در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در برلین اعتراف کرد اوکراین برای ضد حمله به روسیه نیرو و سلاح کافی را در اختیار ندارد.

به گزارش اسپوتنیک، او در ادامه اعلام کرد که در دیدار با شولتس، در مورد وضعیت خط نبرد گفتگو کردند. زلنسکی در پاسخ یکی از خبرنگاران که از او درباره تصرف خاک روسیه در ضد حمله پرسیده بود گفت: «ما به خاک فدراسیون روسیه حمله نمی کنیم.»

رئیس‌جمهور اوکراین افزود: ما نه قدرت داریم و نه زمانی برای حمله به خاک روسیه داریم، و هیچ سلاحی نداریم که بتوانیم با آن این کار را انجام دهیم.

او ادعا کرد با وجود دلایل ذکر شده اوکراین درحال آماده سازی مراحل این ضدحمله است اما در صورتی که این طرح شکست بخورد تعدادی از کشور‌های دوست اوکراین به ضرورت گفتگو‌های صلح فکر خواهند کرد. او در ادامه ادعا کرد: اما ما تقریباً برای موفقیت آماده هستیم.

پیش از این زلنسکی وارد پایتخت آلمان شد و با فرانک والتر اشتاین مایر رئیس جمهور این کشور دیدار کرد و پس از آن برای مذاکره با شولتس به دفتر صدراعظم رفت. در آستانه ورود زلنسکی، دولت آلمان با بسته حمایت نظامی از کی یف به ارزش ۲.۷ میلیارد یورو موافقت کرد.

صدراعظم آلمان نیز در این کنفرانس مطبوعاتی مشترک گفت که در طی بیش از یک سال، کل مبلغ حمایت آلمان از آغاز درگیری‌ها از اوکراین به ۱۷ میلیارد یورو رسیده است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار